Znesek: 0,00 €

Dostava

Vsi izdelki, ki so na zalogi, so odpremljeni v 1-2 delovnih dneh po prejemu naročila kupca in sicer v kolikor je blago na zalogi. Odprema naročila se ne vrši ob sobotah, nedeljah in praznikih, ampak se izvedejo prvi delovni dan. Prodajalec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ga kupec navede ob prijavi ali naročilu.

 

V kolikor blaga ni na zalogi kupec prejme obvestilo po elektronski pošti ali telefonu. Prav tako je kupec obveščen o sami dobavi blaga in možnosti ostale ponudbe blaga.
Pomembno je, da kupec navede naslov dostave kjer bo blago lahko tudi  prevzel. V kolikor to ni možno, naj kupec poda alternativni naslov, kjer bo kurir lahko blago predal. V kolikor ima kupec posebne zahteve, naj le te navede pri opombah pri samem naročilu ali pa naknadno sporoči na e-mail: info@ninocka.si.

 

Stroški dostave


Blago naročeno v spletni trgovini Ninocka.net dostavlja Pošta Slovenije, GLS in DPD. Cene dostave so podane glede na cenik Pošta Slovenije, GLS in DPD. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino, pri poslovnem paketu, ki znaša 1,00 EUR. Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

 

Če želite posebno poštno storitev (hitra pošta, poštno ležeče), nas na to posebej opozorite ob naročilu. Posebne storitve se plačajo dodatno po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

 

Dostava po celem svetu


Naročila odpremljamo po celem svetu. Za natančen strošek dostave nas kontaktirajte na info@ninocka.si