Znesek: 0,00 €

O nas

Otroška spletna trgovina Ninočka je nastala z namenom ponuditi kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Vsa otroška in baby oblačila so skrbno izbrana, udobna kot tudi praktična. Paleta izdelkov je raznovrstna, tako da dobite vse na enem mestu. Spletne trgovine so vse bolj razširjen način nakupa, saj lahko izberemo in naročimo iz naslonjača. Tako se izognemo vrstam in nepotrebni izgubi časa, ki ga lahko preživimo kvalitetnejše.


Nakup preko otroške spletne trgovine Ninočka je enostaven, saj smo za vas otroške obleke in drugo ponudbo razdelili v različne kategorije. Že sam pogled na otroško spletno trgovino nas točno vodi kaj moramo storiti. Otroške obleke so razdeljene v dve kategoriji in sicer baby obleke so primerne za otroke do 18 mesecev starosti, medtem ko so otroške obleke mišljene za starost do 5 let. V vsaki kategoriji si lahko izdelke tudi ogledate, navedene pa so seveda tudi mere, tako da pri samem nakupu ni nobenih dvomov ali ste izbrali in sprejeli pravo odločitev.


V kategorijah baby oblek in otroških oblek lahko izbirate med baby majicami in otroškimi majicami, baby in otroškimi bodyji, baby pižamami in otroškimi pižamami, baby nogavicami in otroškimi nogavicami, baby bundami in otroškimi bundami, ter mnogimi drugimi izdelki različnih otroških oblek. Otroška spletna trgovina Ninočka predstavlja zadovoljstvo za vsako družino in se trudi z novostmi na dnevni bazi.


Poleg otroških oblačil vam Otroška spletna trgovina Ninočka ponuja širok izbor ročno izdelanih igrač in pester izbor unikatnih ročno šivanih oblačil za dojenčke in otroke v različnih velikostih, živahnih barvah ter unikatnih krojih.


Ena od novosti bodo tudi krstne obleke. Krst je vse bolj priljubljen običaj, ki predstavlja poseben svečan dogodek v vsaki družini. K svečanem dogodku pa gre seveda tudi svečana otroška obleka. Najbolj primerna starost za krst je do enega leta, kar pomeni da vas bo večina iskala pod baby krstne obleke, seveda pa ni nikoli prepozno, zato bo ponujena tudi možnost izbora pod otroškimi krstnimi oblekami. Spomini na otroke so neprecenljivi in ostajajo zapisani v nas celotno življenje, zato si seveda želimo da je ta dan kar se da popoln.

 

V otroški spletni trgovini Ninočka si bomo dnevno prizadevali, da ustrežemo vašim željam, da boste naše nakupe opravljali z nasmehom in se z veseljem vračali na našo spletno stran. Redno boste o novostih seznanjeni tudi preko socialnih omrežij. Ne pozabite pa tudi na možnost darilnih bonov, saj omogočajo da si oseba, ki jo želite obdariti sama izbere primeren izdelek za svojega otroka.

 

Želimo vam vesele nakupe in zadovoljstvo na vsakem koraku!


 Vaša Ninočka wow